Om Søvang Græs

Søvang Græs er en mindre virksomhed, der ejes og drives af Johnas Veidiksen

Professionel plænepleje og erfaring

Efter endt uddannelse i landbruget som agrarøkonom, samt rundrejse i den store verden, besluttede Johnas sig for at starte op som selvstændig i 2017.

Interessen har altid været der for græsplæner, planter og natur, siden barns ben. Med efterhånden mange gode professionelle kontakter og forbindelser, samt erfaring inden for området, er vedligehold af plæner og natur det primære fokusområde.

Hos Søvang Græs mærker vi en stigende interesse for plænepleje hos private. Derfor arbejder vi på effektive løsninger inden for området, sådan så det økonomisk er attraktivt at få indført professionel plænepleje hos private som erhverv.

“Hvem elsker ikke, at kunne gå i bare føder på græsplænen..?”

Søvang Græs er rykket til Helsinge og arbejder primært i den østlige og nordøstlige del af Sjælland.

Med vores knowhow og efterhånden specielle maskinpark til pleje af mindre plæner, skal dette dog ikke hindre os i at køre lidt længere, for at hjælpe dig med at løse lige netop din specifikke opgave.

Ny græsplæne og renovering

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig! Du kan også kontakte os på telefon (+45) 20 84 13 98 eller sende os en mail på sovanggras@gmail.com, hvis du foretrækker. Vi giver altid et knivskarpt tilbud på lige netop din opgave, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.