Græsplæne pleje

Græsplæne pleje i Holte, Fredensborg, København og omegn

Professionel græsplæne pleje

Alle har ret til en sund græsplæne! Det er hovedmottoet hos Søvang Græs. Vi udfører derfor pleje af græsplæner i næsten alle størrelser – både for private og erhverv. Vi tilbyder græsplæne pleje i Holte, Fredensborg, Hellerup, København og omegn. Her på siden kan du se hvad vi tilbyder inden for plænepleje.

Rådgivning og vejledning

Alle plæner er forskellige

Derfor er det vigtigt at vide hvad den enkelte plæne har brug for, for at den trives samt holder sig sund og rask.

Søvang Græs kommer hellere end gerne ud og vurderer din plæne for evt. hvad den har brug for af pleje, nu og i fremtiden.

Plænerenovering

Er plænen trist at se på, og fyldt med mos og ukrudt?

Bare rolig – der er håb forude! Græs er levende lige som os mennesker. Derfor er det en process til bedre helbred for plænen. Indhent dit tilbud i dag!

Græsplæne pleje og anlægning

En ny græsplæne kræver lige så meget vedligehold som ældre plæner.

Dog er det som regel nemmere at påbegynde vedligehold af en ny plæne, hvis den er etableret efter alle forskrifter, end en plæne, som har været forsømt i mange år. Hos Søvang Græs hjælper vi med anlægning af græsplæne og professionel græsplæne pleje i Holte, Fredensborg, Hellerup og omegn.

Vand

Gødning

Græsklipning

Prikning

Vertikalskæring

Eftersåning

Topdressning

Ukrudt og mos

Ny græsplæne og renovering

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig! Du kan også kontakte os på telefon (+45) 20 84 13 98 eller sende os en mail på sovanggras@gmail.com, hvis du foretrækker. Vi giver altid et knivskarpt tilbud på lige netop din opgave, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.