Ny græsplæne

Få ny græsplæne i Hellerup, Holte, Fredensborg og omegn

Ny græsplæne og renovering

Er plænen trist at se på, og fyldt med mos og ukrudt? Vi tilbyder renovering og anlægning af ny græsplæne i Hellerup, Holte, Fredensborg og omegn.

Bare rolig – der er håb forude! Græs er levende lige som os mennesker. Derfor er det en process til bedre helbred for plænen. Indhent dit tilbud i dag!

Hos Søvang Græs får du altid konkurrencedygtige priser, så du kan trygt ringe til os på (+45) 20 84 13 98 til en helt uforpligtende snak om din plæne.

Anlæg af ny græsplæne

En nyanlagt græsplæne kræver lige så meget vedligehold som ældre plæner.

Dog er det som regel nemmere at påbegynde vedligehold af en nyere plæne, hvis den er etableret efter alle forskrifter, end en plæne, som har været forsømt i mange år. Hos Søvang Græs hjælper vi med ny græsplæne i Hellerup, Holte, Fredensborg, København og omegn. Læs mere om anlægning af græsplæne her.

Professionel naturpleje

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for natur- og græsplæne pleje:

Plæne renovering

Anlægning af græsplæne

Ny græsplæne og renovering

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig! Du kan også kontakte os på telefon (+45) 20 84 13 98 eller sende os en mail på sovanggras@gmail.com, hvis du foretrækker. Vi giver altid et knivskarpt tilbud på lige netop din opgave, og det er selvfølgelig helt uforpligtende.